Dominiques Antik Web Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Dominiques Antik Web Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Lilla Edet. I Dominiques Antik Web Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Costa, Christina Dominique Veron. N. som är född 1959 och har titeln Komplementär, Engberg, Johan Roger som är född 1974 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Dominiques Antik Web Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Dominiques Antik Web Kommanditbolag på telefon 0520-656018.

Annan formgivning Webdesign (i första hand till antikhandlare) Annonsförmedling, butikshandel med antikviteter och andra begagnade varor, reklamverksamhet, grafisk formgivning och service, reklamfotoverksamhet, övrig specialiserad butikshandel med nya varor, butikshandel med glas, porslin och andra bosättningsvaror. Butikshandel med textilier samt annan specialiserad butikshandel med livsmedel.

Idag är Dominiques Antik Web Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Dominiques Antik Web Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Lilla Edet arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Dominiques Antik Web Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-08-04 och Dominiques Antik Web Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-08-04.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dominiques Antik Web Kommanditbolag så är det följande:
Bolagets firma tecknas av komplementären

Dominiques Antik Web Kommanditbolag har 969694-8216 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.