MadEgo Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

MadEgo Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Lilla Edet som är den kommunen där MadEgo Handelsbolag finns. I Lilla Edet så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. MadEgo Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket MadEgo Handelsbolag har haft sedan 2003-04-24. MadEgo Handelsbolag har funnits sedan och 2003-05-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till MadEgo Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Klintens By 222, 460 12, Prässebo men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0520-667059.

Lilla Edet arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

MadEgo Handelsbolag har idag 969692-8994 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för MadEgo Handelsbolag

Kioskverksamhet.

I MadEgo Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eng, Daniel Gert-Ove som är född 1986 och har titeln Bolagsman, Jacobsson, Ann Kerstin Carina som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .