Rotens Entreprenad Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Lilla Edet och Rotens Entreprenad Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Rotens Entreprenad Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Rotens Entreprenad Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Rotens Entreprenad Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2003-02-05. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Lilla Edet där företaget finns i jobbar för att företag som Rotens Entreprenad Handelsbolag ska trivas.

Rotens Entreprenad Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-13. I Lilla Edet så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva växtodling, snöröjning och traktorgrävning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rotens Entreprenad Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-13.

Idag är Rotens Entreprenad Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Lilla Edet.

Vill man komma i kontakt med Rotens Entreprenad Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Rotens Entreprenad Handelsbolag är Johansson, Monica Barbro Agneta som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Johansson, Sven-Gunnar Lorentz som är född 1968 och har titeln Bolagsman, .

Rotens Entreprenad Handelsbolag har 969691-3913 som sitt organisationsnummer.