Hjärtums Cykel o Motor Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Hjärtums Cykel o Motor Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Lilla Edet. Det är nämligen den kommunen som Hjärtums Cykel o Motor Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hjärtums Cykel o Motor Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-08-14.

Hjärtums Cykel o Motor Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2000-06-22. Men sedan 2000-08-14 så har Hjärtums Cykel o Motor Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ödsmål, 461 91, Trollhättan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hjärtums Cykel o Motor Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0520-98090.

Lilla Edet arbetar för att bolag som Hjärtums Cykel o Motor Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Hjärtums Cykel o Motor Handelsbolag. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Försäljning av cykel, mopeder och MC, samt reparationer av dito och elfordon.

Firmatecknare för Hjärtums Cykel o Motor Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hjärtums Cykel o Motor Handelsbolag och det är följande personer, Fagerberg, Barbro Ingeborg som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Fagerberg, Lars Willy som är född 1939 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Hjärtums Cykel o Motor Handelsbolag är 969670-1821.