L:a Edets Schakt- & Entreprenad Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva schakt- och entreprenadrörelse samt uppfödning av och tävlingsverksamhet med travhästar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för L:a Edets Schakt- & Entreprenad Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Lilla Edet så är L:a Edets Schakt- & Entreprenad Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Lilla Edet arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lilla Edet och i Västra Götalands län. Redan 1998-08-21 så skapades L:a Edets Schakt- & Entreprenad Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel L:a Edets Schakt- & Entreprenad Handelsbolag har haft det sedan 1998-01-01.

L:a Edets Schakt- & Entreprenad Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

969652-3118 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lilla Edet.

Just nu är L:a Edets Schakt- & Entreprenad Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med L:a Edets Schakt- & Entreprenad Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0520-657530 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom L:a Edets Schakt- & Entreprenad Handelsbolag är Johansson, Kaj Stig som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Johansson, Tony Gunnar som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .