Nygårds Bilservice Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969645-5154 är organisationsnummer för bolaget Nygårds Bilservice Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nygårds Bilservice Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lilla Edet som är den kommunen som Nygårds Bilservice Handelsbolag finns i.

Nygårds Bilservice Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-12-02 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nygårds Bilservice Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Nygårds Bilservice Handelsbolag är och det finns flera bolag i Lilla Edet som också är .

Firmatecknare för Nygårds Bilservice Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Ingemar Klasson.

Vill ni komma i kontakt med Nygårds Bilservice Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0520-662015 eller genom brev på följande adress:
Kattunga 107, 460 11, Nygård

Bilverkstad.

Det finns olika personer som har en koppling med Nygårds Bilservice Handelsbolag och det är Klasson, Helge Ingemar som är född 1935 och har titeln Bolagsman, Klasson, Klas Anders som är född 1963 och har titeln Bolagsman,