G.I.F.S Trav & Motor Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

969631-2512 är organisationsnummer för bolaget G.I.F.S Trav & Motor Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som G.I.F.S Trav & Motor Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Lilla Edet som är den kommunen som G.I.F.S Trav & Motor Kommanditbolag finns i.

G.I.F.S Trav & Motor Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1996-10-16 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för G.I.F.S Trav & Motor Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-19.

G.I.F.S Trav & Motor Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Lilla Edet som också är .

Firmatecknare för G.I.F.S Trav & Motor Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med G.I.F.S Trav & Motor Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Långaredsv. 59, 441 91, Alingsås

Försäljning och reparationer av motorcyklar och mopeder, samt lagerdistribution av MC- och mopeddelar. Äga travhästar och bedriva travrörelse och tävlingsverksamhet inom trav.

Det finns olika personer som har en koppling med G.I.F.S Trav & Motor Kommanditbolag och det är G.I.F.S. Indo Motor Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Egman, Kerstin Margareta som är född 1937 och har titeln Kommanditdelägare, Egman, Kjell Arne som är född 1935 och har titeln Kommanditdelägare,