Måröds Grus Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969625-5570 är organisationsnummer för verksamheten Måröds Grus Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Måröds Grus Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lilla Edet som är den kommunen som Måröds Grus Handelsbolag finns i.

Måröds Grus Handelsbolag har varit registrerat sedan 1996-03-29 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Måröds Grus Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Måröds Grus Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Lilla Edet som också är .

Firmatecknare för Måröds Grus Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Ossian Lundström AB eller av Kent Olsson och Sture Lundgren i förening.

Vill ni komma i kontakt med Måröds Grus Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7428264 eller genom brev på följande adress:
Akvariev. 20, 135 42, Tyresö

Brytning och försäljning av naturgrus och natursten.

Det finns olika personer som har en koppling med Måröds Grus Handelsbolag och det är Lundgren, Per Sture Alrik som är född 1937 och har titeln Bolagsman, Olsson, Kent Göran som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Ossian Lundström Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Lundström, Nils Ossian som är född 1936 och har titeln Prokurist,