Västerlanda Taxi Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Lilla Edet och Västerlanda Taxi Kommanditbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Västerlanda Taxi Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Västerlanda Taxi Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Västerlanda Taxi Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2009-07-03. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Lilla Edet där bolaget finns i jobbar för att bolag som Västerlanda Taxi Kommanditbolag ska trivas.

Västerlanda Taxi Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Lilla Edet så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Taxi, handikapp - budtransporter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Västerlanda Taxi Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Västerlanda Taxi Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Lilla Edet.

Vill man komma i kontakt med Västerlanda Taxi Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7651227.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med Västerlanda Taxi Kommanditbolag är Andersson, Per-Olof Sigvard som är född 1957 och har titeln Komplementär, Holmér, Silva som är född 1965 och har titeln Kommanditdelägare, .

Västerlanda Taxi Kommanditbolag har 969620-3521 som sitt organisationsnummer.