EDETS EKONOMI & DATA HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

EDETS EKONOMI & DATA HANDELSBOLAG hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Lilla Edet som är den kommunen där EDETS EKONOMI & DATA HANDELSBOLAG finns. I Lilla Edet så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. EDETS EKONOMI & DATA HANDELSBOLAG tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket EDETS EKONOMI & DATA HANDELSBOLAG har haft sedan 1996-01-01. EDETS EKONOMI & DATA HANDELSBOLAG har funnits sedan .

Vill ni skicka post till EDETS EKONOMI & DATA HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Sjöhagev. 1, 463 34, Lilla Edet men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Lilla Edet arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

EDETS EKONOMI & DATA HANDELSBOLAG har idag 916897-0821 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för EDETS EKONOMI & DATA HANDELSBOLAG

Bokföring samt rådgivning och utbildning inom persondatorer.

I EDETS EKONOMI & DATA HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Onsdal, Laila Margareta som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Onsdal, Lars Åke som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .