Maskin & Trädgårdsservice i Lilla Edet Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Lilla Edet och Maskin & Trädgårdsservice i Lilla Edet Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Maskin & Trädgårdsservice i Lilla Edet Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Maskin & Trädgårdsservice i Lilla Edet Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Maskin & Trädgårdsservice i Lilla Edet Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1990-03-12. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Lilla Edet där företaget finns i jobbar för att företag som Maskin & Trädgårdsservice i Lilla Edet Handelsbolag ska trivas.

Maskin & Trädgårdsservice i Lilla Edet Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lilla Edet så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Mekanisk verkstad samt tävlingsverksamhet med gokart. Service skogs & trädgårdsmaskiner. Försäljning av gräsklippare, motorsågar, röjare, trimmer, gokart och reservdelar till dessa. Installation av avfuktare och värmepumpar. Truckutbildning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Maskin & Trädgårdsservice i Lilla Edet Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Maskin & Trädgårdsservice i Lilla Edet Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Lilla Edet.

Vill man komma i kontakt med Maskin & Trädgårdsservice i Lilla Edet Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0520-651811.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Maskin & Trädgårdsservice i Lilla Edet Handelsbolag är Andersson, Birger Lars Åke som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Andersson, Jonny som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .

Maskin & Trädgårdsservice i Lilla Edet Handelsbolag har 916896-6902 som sitt organisationsnummer.