Thorskogs Slott Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Konferenshotell och restaurangrörelse samt förvalta fast och lös egendom.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Thorskogs Slott Kommanditbolag vars bolagstyp är Kommanditbolag.

I Lilla Edet så är Thorskogs Slott Kommanditbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Lilla Edet arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lilla Edet och i Västra Götalands län. Redan 1986-06-04 så skapades Thorskogs Slott Kommanditbolag och företaget är har F-skattsedel Thorskogs Slott Kommanditbolag har haft det sedan 1997-01-01.

Thorskogs Slott Kommanditbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1983-01-01

916559-7213 är organisationsnummret för företaget som finns i Lilla Edet.

Just nu är Thorskogs Slott Kommanditbolag och det finns många företag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Thorskogs Slott Kommanditbolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -komplementären

Följande personer är på något sätt aktiva inom Thorskogs Slott Kommanditbolag är Thorskog Slott & Konferens Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Thorskogs Fastighetsaktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Nordenham Murby, Kerstin Elisabeth som är född 1945 och har titeln Revisor, Kerstin Nordenhams Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .