F. MARTINSSONS GRÄV ENTREPRENAD

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lilla Edet och F. MARTINSSONS GRÄV ENTREPRENAD är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och F. MARTINSSONS GRÄV ENTREPRENAD är ett av dem. Statusen för F. MARTINSSONS GRÄV ENTREPRENAD är att Bolaget är aktivt.

F. MARTINSSONS GRÄV ENTREPRENAD är ett Enskild firma och skapades 2008-04-01. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Lilla Edet där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som F. MARTINSSONS GRÄV ENTREPRENAD ska trivas.

F. MARTINSSONS GRÄV ENTREPRENAD är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-10. I Lilla Edet så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Entreprenadverksamhet inom grund- och markarbeten. Grävmaskin, allt inom grävtjänst.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att F. MARTINSSONS GRÄV ENTREPRENAD är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-10.

Idag är F. MARTINSSONS GRÄV ENTREPRENAD och det finns flera verksamheter som är det idag i Lilla Edet.

Vill man komma i kontakt med F. MARTINSSONS GRÄV ENTREPRENAD så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 076-1164790.

.

De som är på något sätt har med F. MARTINSSONS GRÄV ENTREPRENAD är Martinsson, Fredrik Carl Anders som är född 1988 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

F. MARTINSSONS GRÄV ENTREPRENAD har 880522-XXXX som sitt organisationsnummer.