Mattias Räsänen Betonghål

Västra Götalands län

Information

841223-XXXX är organisationsnummer för bolaget Mattias Räsänen Betonghål. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mattias Räsänen Betonghål är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lilla Edet som är den kommunen som Mattias Räsänen Betonghål finns i.

Mattias Räsänen Betonghål har varit registrerat sedan 2005-10-21 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mattias Räsänen Betonghål så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-26.

Mattias Räsänen Betonghål är och det finns flera bolag i Lilla Edet som också är .

Firmatecknare för Mattias Räsänen Betonghål är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mattias Räsänen Betonghål så kan ni göra det på telefon genom 070-4850962 eller genom brev på följande adress:

Entreprenadbranschen och grävmaskinarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Mattias Räsänen Betonghål och det är Räsänen, Mattias Daniel som är född 1984 och har titeln Innehavare av enskild firma,