Städ patrullen Öresjö

Västra Götalands län

Information

Städ patrullen Öresjö hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Lilla Edet som är den kommunen där Städ patrullen Öresjö finns. I Lilla Edet så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Städ patrullen Öresjö tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Städ patrullen Öresjö har haft sedan 2007-04-19. Städ patrullen Öresjö har funnits sedan och 2007-04-19 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Städ patrullen Öresjö så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-3668772.

Lilla Edet arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Städ patrullen Öresjö har idag 791214-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Städ patrullen Öresjö

Hushållsnära tjänster.

I Städ patrullen Öresjö så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsson, Mia Charlotte som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma, .