Socialutredarna Väst ek. för.

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Socialutredarna Väst ek. för.. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lilla Edet här finns det många olika Ekonomisk förening. Socialutredarna Väst ek. för. tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Lilla Edet jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Socialutredarna Väst ek. för. är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 769601-7628.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Socialutredarna Väst ek. för. på följande adress G. Borydv. 9, 463 34, Lilla Edet.

Socialutredarna Väst ek. för. är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Socialutredarna Väst ek. för. så sitter följande personer i styrelsen: , , , Paulander Hedman, Karin Maria som är född 1957 och har titeln Suppleant ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva ett arbetskooperativ. För verksamheten skall föreningen anställa medlemmar som personal. Kooperativets medlemmar skall erbjuda kommuner och andra att genomföra sociala utredningar. Föreningens målsättning är att genomföra sociala utredningar med hög kvalitet genom en processinriktad arbetsmetod. Kooperativet erbjuder därtill andra tjänster inom psykosocialt kompetensområde. Kooperativet skall i övrigt uppfylla de krav myndigheter ställer eller kan komma att ställa på verksamheten.