L.L.s svets och smide

Västra Götalands län

Information

L.L.s svets och smide hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Lilla Edet som är den kommunen där L.L.s svets och smide finns. I Lilla Edet så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. L.L.s svets och smide tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket L.L.s svets och smide har haft sedan 2005-12-28. L.L.s svets och smide har funnits sedan och 2005-12-28 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till L.L.s svets och smide så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0520-660256.

Lilla Edet arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

L.L.s svets och smide har idag 710208-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för L.L.s svets och smide

Svets, smide och mekanik. Nybyggnation och renovering. Licenssvetsning av rostfria rör och svarta rör.

I L.L.s svets och smide så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Levinsson, Lars Ingemar som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .