Algotssons Bygg o Kakel

Västra Götalands län

Information

700622-XXXX är organisationsnummer för bolaget Algotssons Bygg o Kakel. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Algotssons Bygg o Kakel är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lilla Edet som är den kommunen som Algotssons Bygg o Kakel finns i.

Algotssons Bygg o Kakel har varit registrerat sedan 2005-07-05 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-10-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Algotssons Bygg o Kakel så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-10-22.

Algotssons Bygg o Kakel är och det finns flera bolag i Lilla Edet som också är .

Firmatecknare för Algotssons Bygg o Kakel är följande:

Vill ni komma i kontakt med Algotssons Bygg o Kakel så kan ni göra det på telefon genom 070-6389793 eller genom brev på följande adress:

Byggarbeten med inriktning på kakel.

Det finns olika personer som har en koppling med Algotssons Bygg o Kakel och det är Algotsson, Bo Roine som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,