C. Stensons Trofé & Djurmontering

Västra Götalands län

Information

C. Stensons Trofé & Djurmontering hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Lilla Edet som är den kommunen där C. Stensons Trofé & Djurmontering finns. I Lilla Edet så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. C. Stensons Trofé & Djurmontering tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har ej F-skatt. C. Stensons Trofé & Djurmontering har funnits sedan .

Vill ni skicka post till C. Stensons Trofé & Djurmontering så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0520-652416.

Lilla Edet arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

C. Stensons Trofé & Djurmontering har idag 690122-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för C. Stensons Trofé & Djurmontering

Konservering utav djur. Gör djurmontage för hotell, restauranger, jägare, privatpersoner. Säljer även färdiga montage.

I C. Stensons Trofé & Djurmontering så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stenson, Sten Carlos Edvard som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .