LCS Laila Cleaning Service

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lilla Edet och LCS Laila Cleaning Service är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och LCS Laila Cleaning Service är ett av dem. Statusen för LCS Laila Cleaning Service är att Bolaget är aktivt.

LCS Laila Cleaning Service är ett Enskild firma och skapades 2007-01-23. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Lilla Edet där bolaget finns i jobbar för att bolag som LCS Laila Cleaning Service ska trivas.

LCS Laila Cleaning Service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-08. I Lilla Edet så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Städverksamhet och lokalvård.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LCS Laila Cleaning Service är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-08.

Idag är LCS Laila Cleaning Service och det finns flera bolag som är det idag i Lilla Edet.

Vill man komma i kontakt med LCS Laila Cleaning Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0520-668069.

.

De som är på något sätt har med LCS Laila Cleaning Service är Saur, Laila Anita som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

LCS Laila Cleaning Service har 661221-XXXX som sitt organisationsnummer.