Mikael Quist Entreprenad

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lilla Edet och Mikael Quist Entreprenad är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Mikael Quist Entreprenad är ett av dem. Statusen för Mikael Quist Entreprenad är att Bolaget är aktivt.

Mikael Quist Entreprenad är ett Enskild firma och skapades 2004-02-27. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Lilla Edet där företaget finns i jobbar för att företag som Mikael Quist Entreprenad ska trivas.

Mikael Quist Entreprenad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-30. I Lilla Edet så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Åkeri och bud och entreprenad inom bygg anläggning och industri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mikael Quist Entreprenad är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-30.

Idag är Mikael Quist Entreprenad och det finns flera företag som är det idag i Lilla Edet.

Vill man komma i kontakt med Mikael Quist Entreprenad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3788590.

.

De som är på något sätt har med Mikael Quist Entreprenad är Quist, Mikael Henry Olof som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mikael Quist Entreprenad har 640417-XXXX som sitt organisationsnummer.