Servicekrook'en

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lilla Edet och Servicekrook'en är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Servicekrook'en är ett av dem. Statusen för Servicekrook'en är att Bolaget är aktivt.

Servicekrook'en är ett Enskild firma och skapades 1997-08-06. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Lilla Edet där bolaget finns i jobbar för att bolag som Servicekrook'en ska trivas.

I Lilla Edet så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Yttre och inre fastighetsskötsel såsom trädgårdsservice, reparation av trädgårdsmaskiner såsom traktorer, släpkärror samt bil och lastbilar. Ambulerande försäljning av hamburgare, kokt korv, popcorn, sockervadd, godis, dricka. Försäljning av bildelar, gamla och nya verktyg, maskiner, ballonger samt import och export av antika spel och delar, jukeboxar, flipperspel och banditer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Servicekrook'en är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-15.

Idag är Servicekrook'en och det finns flera bolag som är det idag i Lilla Edet.

Vill man komma i kontakt med Servicekrook'en så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0520-660302.

.

De som är på något sätt har med Servicekrook'en är Krook, Lars-Ingemar som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Servicekrook'en har 600811-XXXX som sitt organisationsnummer.